top of page

Tjenester

Alle mine pasienter er forsikret via NNH
For timebestilling, akutt timeavtale, avtaler utenfor tidene i kalenderen eller i helger, ta også gjerne kontakt på telefon.

Bestill time gjennom min online bookingkalender,
eller ta kontakt her
 
HE7A0980.jpg

Biopati
førstegangskonsultasjon

2 t

kr 1 950

Du får en grundig kartlegging av din helsetilstand, ved hjelp av blant annet tre ulike blodtester. Jeg gir veiledning og tilpassede råd om mat, urtemedisin, og kosttilskudd. I tillegg setter jeg opp en kur med immunmidler som du selv bestiller på apotek i etterkant. Alle blodtester er inkludert i konsultasjonsprisen. Det bør beregnes en oppfølgingstime retest og en vanlig oppfølgingstime i etterkant av konsultasjonen.

logo.png

HRV døgnmåling
med time for analyse

 

kr 2650

Du får tilsendt medisinsk utstyr (eller henter i klinikken) slik at du kan ta en døgnmåling av din hjerterytmevariasjon (HRV). Dette er en nøyaktig målemetode, som gir grunnlag for en personlig tolking av hvordan nettopp ditt nervesystem jobber.

Etter endt døgnmåling sendes/leveres måler tilbake for en grundig analyse. Vi setter opp 1 - 1,5 times konsultasjon der du får en gjennomgang av dine resultater.

Du får konkrete råd om hvordan du bør jobbe videre med din helsesituasjon og et hefte på mange sider som beskriver dine individuelle resultater.

HE7A1006.jpg

Biopati
retest oppfølginstime
 

1 t 30 min

kr 1 290

Bør bestilles som første oppfølgingstime.

En litt lenger oppfølgingstime med tid til å ta nye tester og gå grundigere gjennom oppfølgingsplanen din.

Livscoaching

Veiledning
 

1 t

kr 890

Det er ikke alltid enkelt å håndtere livet alene når det endrer seg. Disse timene passer for deg som ønsker en mer helhetlig veiledning i prosessen med vanskelige helse- eller livssituasjoner.

Dette er en tjeneste som også passer utmerket for ungdom som ønsker hjelp og veiledning.

Timen kan gjennomføres online.

shutterstock_1019551045.jpg

Biopati
kort oppfølgingstime

1 t

kr 890

Denne timen kan velges når du allerede har hatt første oppfølgingstime

Denne timen passer ikke som første oppfølgingstime. Bestill denne timen når du allerede har hatt første oppfølgingstime og er godt i gang med din biopatiske kur. Fikk du ikke avtalt ny oppfølgingstime sist du var innom? Ta kontakt med meg hvis du er i tvil eller bestill ny time her.

shutterstock_518732404.jpg

Fotsoneterapi og
øreakupunktur

30 min

kr 790

Fotsoneterpi og ørekaupunktur kan gi lindring for ulike plager.

bottom of page